Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sök produkt
Produkter
Produkter
  • Golvskydd

Golvskydd

Här finner ni allmän information om golvskydd. Vill ni hoppa direkt till produktlistan längre ned så klicka Här.
Tunna slitstarka skivor med matt yta. Liksom övriga tunna skivor är dessa också lätta att kapa till med snygga snitt, så passa på att köpa en eller två extra för att göra bordstabletter, underlägg till golvstående blomkrukor, måttpassade inlägg i köksinredningen (i botten på skåp, lådor och hurtsar) för att skydda snickerierna och underlätta rengöring, mm, mm.

Önskar ni ett rejält stort golvskydd? Välj då skivan PET antireflex 0,8 x 1250 x 2050 mm, längst ned i denna katergori. Mer än dubbla ytan jämfört med IKEA golvskydd, till ungefär samma pengar. Finns även i tjocklek 1,5 mm, för er som önskar rejäl tyngd i golvskyddet. Ca 5 kg.

Golvskydd av plast används för att skydda parkett och andra golv man är rädd om på utsatta ställen, som slityta för att spara golvet och för att underlätta städning. Exempelvis under skrivbordsstolen, barnens plats vid matbordet, där husdjuren äter och uträttar sina behov, under skostället o.s.v.

Vi säljer golvskydd av halvtransparent Polypropen och högtransparent PET. En annan plast som ofta används i golvskydd är PVC (betecknas ibland ”vinyl”), vilket är vanskligt eftersom det innehåller mjukgörare som kan påverka golvets ytbehandling och inomhusluften. Samtliga våra golvskydd är fria från PVC och mjukgörare.

PET och polypropen (PP) är likvärdiga när det gäller slitstyrka.

Vill ni ha ytterligare större golvskydd så går det att köpa på vår lagerförsäljning i Vallentuna. Det är produkten Golvskydd 305 x 102 cm (se produktlistan nedan) som vi tar in i dubbla formatet 305 x 205 cm men eftersom detta större format är betydligt dyrare att frakta så är det endast 102 cm bredd som vi har lagt upp som köpbart här i internetbutiken. Materialet är polykarbonat 2mm transparent med matt yta på ovansidan och vi måttkapar också detta material mot förfrågan.

Är du nöjd med informationen om golvskydd som ges här?
Frågor och synpunkter kan skickas till info@stocksundet.se eller så går det bra att använda kontaktuppgifter på kundtjänst-sidan.

Produkter:


Golvskydd 305 x 102 cm
Golvskydd av transparent polykarbonat med matt yta på en sida. Tjocklek 2mm. Skivan har skyddsfolie på båda sidor. Samma höga transparens som våra tunnare golvskydd av PET.
Pris: 960kr
Art.nr: 1315     Lager: Lagervara
Golvskydd 104 x 144 cm
Skiva av halvtransparent polypropen-plast. 1440 x 1040 x 0,8 mm. Matt yta (anti-reflex) på båda sidor. Mycket slitstark.
Pris: 159kr
Art.nr: 1301     Lager: Lagervara
Golvskydd 110 x 125 cm
Högtransparent PET 0,8 mm med en mild mattering (antireflex-yta) på en sida. Andra sidan blank. Samma material som i den stora PET antireflex-skivan som är mycket uppskattat golvskydd under kontorsstolar mm, som vi nu tillhandahåller också i mindre format. Snyggt på alla golv, även mörkare trägolv. Skivan levereras med skyddsfolie
Pris: 215kr
Art.nr: 1311     Lager: Lagervara
Golvskydd 70 x 100 cm
Mycket lätt och diskret golvskydd av högtransparent PET-plast. 0,4 x 700 x 1000 mm. Endast 360 gram, vilket gör den fantastiskt lätthanterlig som "skräpuppsamlare". Ta den till badrummet och spola av med duschen vid behov. Snyggt på alla trägolv, även mörka. En sida blank och en matt. Den matta sidan upp rekommenderas. Perfekt format för er som behöver parkera barnvagnen inne i bostaden. Här ser ni också samma material som bordsunderlägg (bordstablett). Delas det på mitten på båda ledder får ni 4 underlägg i det generösa och praktiska formatet 50 x 35 cm.
Pris: 69kr
Art.nr: 1302     Lager: Lagervara
Golvskydd 95 x 125 cm
Högtransparent PET 0,8 mm med en mild mattering (antireflex-yta) på en sida. Andra sidan blank. Samma material som i den stora PET antireflex-skivan som är mycket uppskattat golvskydd under kontorsstolar mm, som vi nu tillhandahåller också i mindre format. Snyggt på alla golv, även mörkare trägolv. Skivan levereras med skyddsfolie
Pris: 179kr
Art.nr: 1312     Lager: Lagervara
PET antireflex 125 x 205 cm
Transparent PET-skiva med antireflexbehandlad yta. 0,8 x 1250 x 2050 mm.
Pris: 350kr
Art.nr: 1023     Lager: Lagervara
PET antireflex 125 x 205 cm. 1,5 mm
Samma material och ytegenskaper som den tunnare antireflex-skivan med samma ytmått, men tjockare och därmed styvare. 1,5 x 2050 x 1250 mm. En sida med en mild antireflex/frost-effekt. Baksidan blank. Levereras med dubbelsidig skyddsfolie. Kan kapas genom att bryta mot en anvisning ristad med mattkniv, på samma sätt som våra glasklara polykarbonatskivor upp till 1,5 mm (se video-instruktion under "info&tips"). Ett material användbart till väldigt mycket; golvskydd, frontplast i snäppramar/gatupratare, dekorativa inredningsapplikationer, vitrinluckor (med mild frostning), stänkskydd bakom diskbänken (gärna med en snygg tapet bakom), vindskydd/insynsskydd kring uteplatsen. Bara fantasin sätter gränserna.
Pris: 630kr
Art.nr: 1309     Lager: Lagervara

Priserna visas inkl. moms

Språk/Valuta
Swedish 
Priser visas Inkl. moms
Nyhetsbrev
Erbjudanden
Fraktfri 2x fönsteris... För den som vill prova på fönsterisolering med mell...
299kr
15,4 m2 glasklar PET ... Eftersom det kommit fantastiskt bra feedback från k...
1 890kr
Populärt/Nytt
Reklam
Copyright © Stocksundet